Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е подписала договор с Disney и ще

...
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е подписала договор с Disney и ще
Коментари Харесай

Меган Маркъл вече си намери работа

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е подписала контракт с Disney и ще озвучава анимационни филми. Този ангажимент ще бъде и първият след спирането на актьорската ѝ кариера през 2017 година, когато се сгоди за принц Хари. В подмяна на уговорката на Меган  ще създадат огромно подаяние на благотворителна организация, която подкрепя спасяването на слонове.

Новината за договорката пристигна напълно скоро откакто двойката обяви проектите си да се отдръпна от формалните си отговорности си като част от кралското семейство. Хари и Меган обществено обявиха, че бъдещото развиване и финансиране на благотворителните им организации изключва субсидиране от кралския двор.

По-младият внук на кралица Елизабет и брачната половинка му  " ценят способността да печелят лични средства, което сега поради монархическата конструкция във Англия им е неразрешено да вършат “. 



Експерти споделят, че в случай че Хари и Меган изберат да станат лица на колоси като, те биха могли да печелят десетки милиони годишно. Освен това те към този момент имат добър образец – семейство Бекъм. 

Според слуховете – ангажимента на Меган с Disney не е единствената в кралското семейство, направена в дните преди Коледа. Най-вероятно формалното известие на херцога и херцогинята на Съсекс, че се разграничават от протокола на кралското семейство, е в следствие от други сполучливи договаряния, за които занапред ще получим повече информация.

Самата кралица Елизабет II споделя пред BBC, че е разочарована от прибързаното известие на Хари и Меган, които не са се съветвали с никого за проектите за бъдещото си развиване. 

 
Меган и Хари се отхвърлят от купите си и потеглят на работа
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР